Frankfurtské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Do umytého hovädzieho mäsa urobíme ostrým úzkym nožom otvory, do ktorých vložíme párky, potom ho posolíme, okoreníme a na horúcom oleji opečieme. Mäso vyberieme a do zvyšku oleja dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, opečené mäso, trošku podlejeme vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozšľahali múku a ešte spolu povaríme. Hotovú omáčku precedíme cez sito a vložíme do nej pokrájané mäso. Podávame s ryžou, knedľou, so šúľancami, s tarhoňou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Telacie mäso s cestovinami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Milánske rezne

Náročnosť

Plnená paprika so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Mrkvový šalát na sladko

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút