Frankfurtské pečené mäso

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do umytého hovädzieho mäsa urobíme ostrým úzkym nožom otvory, do ktorých vložíme párky, potom ho posolíme, okoreníme a na horúcom oleji opečieme. Mäso vyberieme a do zvyšku oleja dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červenú papriku, opečené mäso, trošku podlejeme vodou a prikryté dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme kyslou smotanou, v ktorej sme rozšľahali múku a ešte spolu povaríme. Hotovú omáčku precedíme cez sito a vložíme do nej pokrájané mäso. Podávame s ryžou, knedľou, so šúľancami, s tarhoňou alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zelerové pyré

Náročnosť

Sirene po šopsky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Karfiol so smotanou

Náročnosť