Frankfurtské teľacie mäso

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté teľacie mäso prešpikujeme párkami. Na oleji zapeníme pokrájanú cibuľku. Pridáme mäso, červenú papriku, soľ, podlejeme vodou a dusíme. Udusené mäso vyberieme, šťavu zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a povaríme. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Piškótový závin

Náročnosť

Lahôdkové rezy

Náročnosť

Husárska roláda

Náročnosť

Ananásová pena

Náročnosť

Vajcový šalát 1.

Náročnosť