Gazdovský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na rajnici rozpustime masť a necháme na nej očistenú a nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso a papriku, osolíme a trochu podusíme. Keď sa šťava odparila, podlejeme horúcou vodou a dusíme takmer do mäkka. Potom pridáme očistené, na kocky pokrájané zemiaky, pomletú rascu, mleté čierne korenie a spolu dodusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečený moriak

Náročnosť

Polievka z lososa

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kokosové pyšteky

Náročnosť

Mäsové valčeky

Náročnosť