Gazdovský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Hovädzie mäso umyjeme a pokrájame na kocky. Na rajnici rozpustime masť a necháme na nej očistenú a nadrobno posekanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso a papriku, osolíme a trochu podusíme. Keď sa šťava odparila, podlejeme horúcou vodou a dusíme takmer do mäkka. Potom pridáme očistené, na kocky pokrájané zemiaky, pomletú rascu, mleté čierne korenie a spolu dodusíme do mäkka.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Teľacie mäso na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Držková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Papriková držková polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút