Hlávkový šalát s horčicovým nálevom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Natvrdo uvarené vajcia pokrájame na polovičky a vyberieme žĺtky, ktoré rozotrieme v miske s horčicou, citrónovou šťavou, olejom, soľou, korením a nadrobno posekanou pažítkou. Umytý hlávkový šalát rozoberieme na listy, poukladáme ich na misu a zalejeme horčicovým nálevom. Povrch posypeme posekanými bielkami a servírujeme chladené.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Pečená krkovička na pive

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Dulový rôsol

Náročnosť