Holandská omáčka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Do nádoby s dvojitým dnom dáme maslo, žĺtky, vývar, mlieko a spolu šľaháme nad parou až do zhustnutia. Nakoniec pridáme soľ, štipku čierneho korenia, muškátového oriešku a citrónovú šťavu. Podávame k zeleninovým pudingom, k vareným nemastným rybám a teľaciemu mäsu.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové lekno

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Varená cestovina

Náročnosť

Slivková bublanina

Náročnosť

Kurča na horčici

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút