Holubce v kapustnom liste

Zvyšky mäsa zomelieme a premiešame s varenou ryžou. Pridáme rozotrený cesnak, zomletú cibuľu, vajce, soľ, korenie a vegetu. Zmes dobre premiešame a jednotlivé porcie zabalíme do kapustných listov, ktoré sme predtým sparili horúcou vodou. V domácnostiach, kde si ľudia sami robia kvasenú kapustu, je výhodné pridať do suda medzi nakrájanú kapustu aj niekoľko hlávok celej kapusty. Z nich postupne použijeme listy na obaľovanie. Kvasená celá hlávková kapusta dodá pokrmu pikantnejšiu chuť. Listy s mäsovou plnkou uvaríme do mäkka v horúcej vode, pred servírovaním položíme uvarené holubce na tanier a na povrch položíme kúsok masla, ktoré sa na horúcom jedle hneď rozpustí. Pokrm podávame s čiernym chlebom.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ