Hovädzí vývar so žĺtkami

Náročnosť
Čas prípravy
3 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené hovädzie mäso a kosti dáme do studenej vody, prikryjeme a pomaly varíme. Asi po hodine pridáme soľ a korenie. Na panvici v rozpálenej masti opražíme koreňovú zeleninu pokrájanú na tenké plátky, pokrájanú cibuľu, pór, kel, cesnak a pečeň, vložíme do hovädzieho vývaru a pomaly varíme ešte 2 hodiny. Čím pomalšie sa vývar varí, tým je čistejší. Do polievkových misiek alebo tanierov dáme po jednom surovom žĺtku, naň nalejeme horúci vývar a okoreníme ho posekanou zelenou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená