Hovädzí závin

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso rozrežeme po dĺžke na plát, vyklepeme, osolíme, okoreníme, potrieme horčicou, natrieme praženicou, do prostriedku položíme kyslú uhorku, párok a zvinieme. Roládu zviažeme bielou niťou a v pekáči na rozpálenom oleji prudko opečieme, pridáme pokrájanú cibuľu a vložíme piecť do rúry. Občas mäso podlievame vodou. Podávame s varenými zemiakmi, duseným hráškom, mrkvou a zelenou fazuľkou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Telacie mäso s cestovinami

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jemné halušky 1.

Náročnosť

Musaka

Náročnosť