Hovädzie mäso na divo 1.

Mäso v celku prešpikujeme slaninou a uložíme do nádoby, najlepšie hlinenej. Osolenú vodu s korením a ostatnými príchuťami, s octom a očistenou pokrájanou zeleninou povaríme a necháme vychladnúť. Po vychladnutí vylejeme na mäso, ktoré necháme odležať na chladnom mieste asi 3 dni. Na oleji zapeníme cibuľu, pridáme odležané mäso, zeleninu aj s časťou vody a dusíme. Počas dusenia mäso podlievame vodou, v ktorej bolo naložené. Po udusení ho vyberieme a pokrájame. Šťavu zaprášime múkou, povaríme s prídavkom vína, pretrieme a vylejeme na pokrájané mäso. Na zjemnenie chuti môžeme pridať malé množstvo cukru. Podávame s knedľou, makarónmi alebo s inou cestovinou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ