Hovädzie mäso na hubách

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Naklepané rezne opečieme na oleji, pridáme cibuľu a spolu popražíme. Potom pridáme umyté pokrájané huby, soľ, červenú papriku, korenie, podlejeme vodou a dusíme. Po udusení zaprášime múkou a povaríme. Keď chceme použiť sušené huby, namočíme ich asi na hodinu do mlieka. Podávame so zemiakmi, s ryžou, tarhoňou alebo s knedľami.

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    máj 26, 2022 / 13:39

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená