Hovädzie mäso na mrkve (Stroganov)

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Plátok hovädzieho mäsa opražíme nasucho, podlejeme vodou, osolíme a udusíme do mäkka. Očistenú mrkvu uvaríme osobitne, pretrieme cez sito, zahustíme nasucho opraženou múkou, rozmiešame v troche vody, dochutíme citrónovou šťavou a nakoniec do hotovej mrkvy zamiešame čerstvé maslo. Podávame tak, že každý plátok mäsa potrieme mrkvovým pretlakom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ríbezľové víno

Náročnosť

Zapekané vajcia

Náročnosť

Biskupský chlebíček 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút