Hovädzie mäso na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté mäso opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, soľ, korenie, bobkový list, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, prilejeme kyslú smotanu rozmiešanú s múkou a povaríme. Uvarenú šťavu pretrieme cez sito a vylejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, makarónmi, rezancami alebo so šúľancami.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechový krém

Náročnosť

Plnená tekvica

Náročnosť

Chlebíčky Olympia

Náročnosť

Vajcia so smotanou

Náročnosť