Hovädzie mäso na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čisté mäso opečieme na oleji, pridáme pokrájanú cibuľu a necháme ju zapeniť. Potom pridáme očistenú pokrájanú koreňovú zeleninu, soľ, korenie, bobkový list, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Keď je mäso mäkké, prilejeme kyslú smotanu rozmiešanú s múkou a povaríme. Uvarenú šťavu pretrieme cez sito a vylejeme na pokrájané mäso. Podávame s knedľou, makarónmi, rezancami alebo so šúľancami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninový šalát

Náročnosť

Orieškové rezy

Náročnosť

Dusené roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút