Hovädzie mäso na víne

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Opečené vyberieme a na oleji opražíme zeleninu a cibuľu pokrájanú na plátky. Do opraženej zeleniny pridáme rajčiakový pretlak, soľ a nové korenie, podlejeme vodou, pridáme mäso a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, rozriedime vodou, prilejeme víno a pridáme cukor. Mäso rozdelíme na porcie a zalejeme pretretou šťavou. Podávame s knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Bryndzová nátierka s cibuľou a kôprom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Hamburské stehno

Náročnosť

Zapekané kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Burizónové guľky

Náročnosť