Hovädzie mäso na víne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Opečené vyberieme a na oleji opražíme zeleninu a cibuľu pokrájanú na plátky. Do opraženej zeleniny pridáme rajčiakový pretlak, soľ a nové korenie, podlejeme vodou, pridáme mäso a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, rozriedime vodou, prilejeme víno a pridáme cukor. Mäso rozdelíme na porcie a zalejeme pretretou šťavou. Podávame s knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Chuťovky s cesnakovou nátierkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Smotanová majonéza

Náročnosť

Karlovarský závin

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Tvarohový krém 2.

Náročnosť