Hovädzie mäso na víne

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Čisté mäso opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji. Opečené vyberieme a na oleji opražíme zeleninu a cibuľu pokrájanú na plátky. Do opraženej zeleniny pridáme rajčiakový pretlak, soľ a nové korenie, podlejeme vodou, pridáme mäso a dusíme. Mäkké mäso vyberieme, šťavu zaprášime múkou, rozriedime vodou, prilejeme víno a pridáme cukor. Mäso rozdelíme na porcie a zalejeme pretretou šťavou. Podávame s knedľou alebo s makarónmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kotlíkový guláš aby nepálila záha.

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Čokoládové válečky obalene s vanilkovým cukrom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút