Hovädzie mäso pečené s rajčiakmi

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistenú pokrájanú zeleninu opečieme na oleji, pridáme mäso, umyté rozštvrtené rajčiaky, soľ, čierne korenie, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, dáme ho do rúry bez pokrývky a dopečieme. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a pretrieme. Mäso pokrájame a polejeme šťavou.
Podávame s knedľou, makarónmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mäsové karbonátky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Hubové rezne

Náročnosť

Hovädzia polievka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Krúpy s hríbmi

Náročnosť

Mäsový nákyp

Náročnosť