Hovädzie mäso pečené s rajčiakmi

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistenú pokrájanú zeleninu opečieme na oleji, pridáme mäso, umyté rozštvrtené rajčiaky, soľ, čierne korenie, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso takmer mäkké, dáme ho do rúry bez pokrývky a dopečieme. Šťavu zaprášime múkou, povaríme a pretrieme. Mäso pokrájame a polejeme šťavou.
Podávame s knedľou, makarónmi alebo so špagetami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarský guláš 2.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kapor na modro

Náročnosť

Slovenský guláš 1.

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Pivová štrudľa 1.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina