Hovädzie po ukrajinsky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso rozporcujeme na rezne, okraje narežeme, vyklepeme, okoreníme, osolíme, potrieme olejom a necháme chvíľu odležať. Odležané rezne po jednej strane pomúčime a v rozpálenom oleji z obidvoch strán opečieme. Uložíme na teplú misu. Kocky cukru otrieme o kôrku umytého pomaranča. Takto aromatizovaný cukor rozpustíme v šťave z pomaranča a citróna. Pridáme strúhaný chren. Ak je omáčka riedka, zahustíme ju žemľovými omrvinkami.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená