Hovädzie rebro s chrenovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso umyjeme, zľahka naklepeme, vložíme do teplej osolenej vody, do ktorej sme pridali polovicu olúpanej cibule a niekoľko zrniek čierneho korenia, a pomaly uvaríme do mäkka.
Chrenová omáčka: Do mlieka pridáme čerstvé maslo, postrúhané olúpané mandle a privedieme do varu. Do vriaceho mlieka vlejeme za stáleho miešania sladkú smotanu, v ktorej sme rozmiešali múku, a na miernom ohni necháme zhustnúť. Nakoniec primiešame chren postrúhaný najemno, cukor a trocha soli. Keď je omáčka prihustá, rozriedime ju teplým mliekom. Podávame s knedľou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená