Hovädzie rezne na zelenej fazuľke

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umyté mäso pokrájame na štyri rezne a okrajové blany narežeme. Rezne naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme múkou rozmiešanou s korením, na horúcom oleji z obidvoch strán opečieme a vyberieme. Do zvyšku oleja pridáme na kocky pokrájanú slaninu a cibuľu, ktorú necháme speniť. Potom pridáme opečené rezne, podlejeme ich naberačkou horúcej vody a prikryté na miernom ohni dusíme. Keď sú rezne skoro mäkké, pridáme fazuľku a spolu dodusíme. Nakoniec podľa chuti dosolíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená