Hrášková polievka so zeleninou a s trhancami

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zeleninu aj s cibuľou očistíme, pokrájame na kocky a vo vriacej vode uvaríme do mäkka. Z oleja a múky pripravíme bledú zápražku, zalejeme ju vodou, rozmiešame, vlejeme do uvarenej zeleniny, osolíme a ešte chvíľu povaríme. Z múky a vajca pripravíme cesto, ktoré potrháme na malé kúsky a zavaríme do polievky. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať a cukor. Polievku môžeme pripraviť aj z mrazeného hrášku.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená