Hubová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Čisté huby pokrájame, vložíme do vody a varíme. Z oleja a múky pripravíme červenú zápražku, pridáme do nej postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vodou, osolíme, pridáme k uvareným hubám a spolu ešte povaríme. Nakoniec zavaríme cesto, pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať a okoreníme. Do hubovej polievky môžeme pridať koreňovú zeleninu, zemiaky alebo krúpy.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Anglický rozbíf

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Kapor na rošte

Náročnosť