Hubová smotanová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

V studenej kyslej smotane rozhabarkujeme vajce, múku a soľ. Potom do nej za stáleho miešania nalejeme vriacu vodu s trochou rasce, v ktorej sme povarili očistené hríby pokrájané na plátky, a polievku ešte chvíľu povaríme. Pred podávaním okyslíme citrónovou šťavou alebo octom.
Podávame s chlebom alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hravé snacky

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Roláda s marhuľovým lekvárom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Zaprávené držky

Náročnosť