Hubová smotanová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

V studenej kyslej smotane rozhabarkujeme vajce, múku a soľ. Potom do nej za stáleho miešania nalejeme vriacu vodu s trochou rasce, v ktorej sme povarili očistené hríby pokrájané na plátky, a polievku ešte chvíľu povaríme. Pred podávaním okyslíme citrónovou šťavou alebo octom.
Podávame s chlebom alebo so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Škvarkové pagáčiky 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pečené kuracie stehná so šampiónmi

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Moriak na slanine

Náročnosť

Sleduj nás na

Instagrame

Ak sa pochváliš niektorým z našich receptov na Instagrame, nezabudni otagovať post #ReceptyGurman