Huby vo vlastnej šťave

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Očistené huby pokrájame na menšie kúsky, trošku osolíme a dusíme vo vlastnej šťave. Udusené huby plníme do pohárov asi do 3/4, uzavrieme a sterilizujeme 1 hodinu pri 100 stupňoch celzia. Pri tomto spôsobe si uchovajú pôvodnú chuť. Takto môžeme sterilizovať huby na oleji, masle alebo inom tuku.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Jablkové taštičky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Vanilkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Jahodový kompót

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Čokoládové guľky z odpaľovaného cesta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút