Hydinové drobky zapravené

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umyté a očistené hydinové droby dáme do osolenej vody, pridáme umytú cibuľu a všetku zeleninu a spolu varíme. Keď je mäso mäkké, vyberieme ho, odstránime z neho kosti a pokrájame na menšie kúsky. Z oleja a múky urobíme bledú zápražku, ktorú rozriedime precedeným vývarom z drobov, dobre povaríme a precedíme. Do hotovej omáčky pridáme pripravene droby a posypeme posekanou petržlenovou vňaťou, nakoniec ochutíme citrónovou šťavou a smotanou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená