Jablkové rezy 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do preosiatej múky rozdrobíme tuk, pridáme cukor, trochu soli, na koniec noža prášku do pečiva, vajce a vypracujeme cesto. Rozdelíme ho na dva rovnaké diely, ktoré rozvaľkáme na pomúčenom lopári asi na hrúbku stebla. Jeden diel dáme na suchý plech, posypeme očistenými pokrájanými jablkami, strúhankou, cukrom, škoricou a priložíme druhý diel. Okraje dookola postláčame a cesto popicháme vidličkou, aby pri pečení mohla para z jabĺk uniknúť. Rezy pečieme v stredne teplej rúre. Po upečení ich posypeme cukrom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená