Jablkový krém

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Pekné veľké jablká upečieme, olúpeme, odstránime jadrovníky, dužinu popučíme a dobre vymiešame. Pridáme citrónovú šťavu a postrúhanú citrónovú kôru, cukor a prebraté hrozienka uvarené predtým v troche vody. Nakoniec zľahka primiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Krém navrstvíme do pohárov (najlepšie na šumivé víno), ozdobíme šľahačkou, niekoľkými hrozienkami a dáme schladiť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hubová omáčka

Náročnosť

Nescafé múčnik

Náročnosť

Kapusta z tekvice

Náročnosť

Zapekané kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Smotanová polievka

Náročnosť

Kokosové mlieko

Náročnosť