Jahodový závin

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtky šľaháme s teplou vodou asi 5 minút. Postupne pridáme cukor a vanilkový cukor a šľaháme do zhustnutia. Z bielkov pripravíme tuhý sneh, múku, maizenu a prášok do pečiva dôkladne premiešame a za stáleho miešania pridávame striedavo so snehom k ušľahaným žĺtkom. Na vymastený a múkou posypaný plech rozotrieme cesto a pečieme 8 – 10 minút. Upečené cesto vyberieme z plechu na navlhčenú utierku, potrieme jahodami posypanými cukrom a stočíme. Vrch posypeme cukrom alebo polejeme čokoládovou polevou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená