Jarabica na červenom víne

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Na oleji rozpražíme slaninu pokrájanú na kocky, pridáme cibuľu pokrájanú na kolieska, koreňovú zeleninu, všetko popražíme, podlejeme vodou, pridáme očistené, vypitvané, umyté, posolené a okorenené jarabice a za občasného podlievania vodou dusíme. Keď sú už mäkké, vyberieme ich, šťavu zaprášime múkou, popražíme, zalejeme vývarom z drobkov a povaríme. Šťavu pretrieme cez sito a prilejeme do nej víno. Podávame s ryžou, knedľou alebo s tarhoňou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Hovädzí vývar so šunkovými knedličkami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Poľovnícka pečienka

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Polievka Hašé 4.

Náročnosť

Šošovica na kyslo

Náročnosť