Jazyk s hubovou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

  1. Umytý jazyk vložíme do vody, do ktorej sme pridali 2 strúčiky cesnaku a 3 – 4 zrnká čierneho a nového korenia.

  2. Mäkký jazyk vyberieme do studenej vody, odstránime z neho blanu a pokrájame na tenké plátky.

  3. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme do nej očistené, umyté, na menšie kúsky pokrájané huby, rascu, korenie, papriku a za občasného miešania dusíme vo vlastnej šťave.

  4. Potom huby podlejeme naberačkou vývaru. Udusené huby zaprášime múkou, premiešame a podľa potreby rozriedime vývarom. Do dusených húb vložíme pripravený jazyk. Podľa chuti osolíme. Prajeme Vám dobrú chuť!

Ohodnotiť recept

  1. Paulína
    jún 09, 2022 / 10:12

    Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená