Jelenie rezne na čiernom korení

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Mäso pokrájame na štyri rezne, okraje narežeme, naklepeme, posolíme, okoreníme, pomúčime a na rozpálenom oleji z oboch strán opečieme. Opečené rezne vyberieme, na oleji zapeníme postrúhanú cibuľu, pridáme rezne, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké rezne vyberieme a šťavu precedíme na rezne. Podávame s ryžou alebo so zemiakmi a s uhorkou alebo so šalátom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Rezne s lečom

Náročnosť

Revúcke guľky

Náročnosť

Krupicový nákyp 2.

Náročnosť

Boršč s pirôžkami

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Tvarohové pečivo

Náročnosť