Jemné halušky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do vriaceho osoleného mlieka vsypeme za stáleho miešania hrubú múku a miešame, až kým sa nelepí na nádobu. Do vychladnutej zamiešame po jednom vajcia a ešte dobre premiešame. Z masy lyžicou vykrajujeme halušky, ktoré vkladáme do vriacej osolenej vody a varíme 4 minúty. Uvarené vyberieme a prelejeme vlažnou vodou. Podávame k jemným mäsitým pokrmom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zemiaková harmonika

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Trené halušky 1.

Náročnosť