Jemné halušky 1.

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Do vriaceho osoleného mlieka vsypeme za stáleho miešania hrubú múku a miešame, až kým sa nelepí na nádobu. Do vychladnutej zamiešame po jednom vajcia a ešte dobre premiešame. Z masy lyžicou vykrajujeme halušky, ktoré vkladáme do vriacej osolenej vody a varíme 4 minúty. Uvarené vyberieme a prelejeme vlažnou vodou. Podávame k jemným mäsitým pokrmom.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Kapustové rezance

Náročnosť

Vajíčkový šalát

Náročnosť

Lečo

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút