Jemné krehké pečivo

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do múky rozdrobíme tuk, pridáme cukor, žĺtok a spracujeme na cesto (miesime ho len dovtedy, kým sa spojí, lebo sa drobí). Na pomúčenom lopári ho vyvaľkáme asi na hrúbku stebla a formičkou vykrajujeme rozličné tvary, ktoré upečieme na suchom plechu a posypeme cukrom alebo namáčame v čokoládovej poleve.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Plnené baklažány

Náročnosť

Dusené roštenky

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Dusené kurča 3.

Náročnosť