Jemné medové rezy

Vajce, margarín, cukor a med miešame nad parou, kým sa všetko nerozpustí. Potom pridáme jedlú sódu, zamiešame, prelejeme do múky a na lopári, spracujeme na cesto, ktoré rozdelíme na tri časti. Každú časť rozvaľkáme na hrúbku asi ½ centimetra, dáme na vymastený a múkou vysypaný plech a upečieme.
Krém: Uvaríme si kávu a necháme vychladnúť. Do mlieka zamiešame hladkú múku, a keď vrie, prilejeme mlieko s rozhabarkovanou múkou a povaríme na hustú kašu. Maslo vymiešame s práškovým cukrom a postupne pridávame vychladnutý krém. Dobre vymiešaným krémom plníme vychladnuté upečené pláty a necháme asi 2 hodiny stáť. Potom pokrájame a ocukrujeme.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Ak sa Vám recept páčil, nezabudnite si ho uložiť medzi svoje obľúbené recepty!
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ