Kakaová roláda

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Žĺtky vymiešame s polovicou cukru. Z bielkov ušľaháme sneh, pridáme druhú polovicu cukru, došľaháme a s múkou a kakaom ho pridáme k vymiešaným žĺtkom. Cesto rozotrieme na vymastený a múkou vysypaný plech a pečieme v horúcej rúre, aby sa nevysušilo. Upečené nožom podoberieme, dáme na papier a stočíme. Vychladnutú roládu roztočíme, potrieme plnkou a znovu stočíme.
Plnka: Kakao rozmiešame vo vode a povaríme na hustú kašu. Do vychladnutej primiešame maslo, práškový cukor a rum.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Karfiol s hubami

Náročnosť

Orechové kolieska

Náročnosť

Holandská omáčka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút