Kalerábový prívarok s kelom

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Umytý olúpaný kaleráb pokrájaný na rezance vložíme do vriacej osolenej vody s rascou a varíme. Neskoršie pridáme čistý kel pokrájaný na rezance a dovaríme. Z oleja a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vodou z kelu, povaríme, zmiešame s uvarenou zeleninou a ešte trochu povaríme. Nakoniec pridáme cukor a okoreníme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Jogurtové kuracie rezne

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Zámocký paprikáš

Náročnosť

Letná polievka

Náročnosť

Hubová polievka

Náročnosť

Dusená ryža 3.

Náročnosť

Orechová torta 2.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút