Kalerábový prívarok s kelom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Umytý olúpaný kaleráb pokrájaný na rezance vložíme do vriacej osolenej vody s rascou a varíme. Neskoršie pridáme čistý kel pokrájaný na rezance a dovaríme. Z oleja a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme postrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vodou z kelu, povaríme, zmiešame s uvarenou zeleninou a ešte trochu povaríme. Nakoniec pridáme cukor a okoreníme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zapekané palacinky plnené pečienkou

Náročnosť
Čas prípravy
35 minút

Bačovský závin

Náročnosť

Špargľa s holandskou omáčkou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Cviklový šalát 2.

Náročnosť