Kapor na víne so syrom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očisteného, vypitvaného kapra, z kože stiahnutého, vykosteného, umytého a osušeného osolíme, okoreníme a vložíme do maslom vymasteného pekáča. Kapra posypeme strúhankou a postrúhaným syrom, obložíme kúskami masla a v stredne vyhriatej rúre pečieme, Zapečeného kapra zalejeme vínom a upečieme. Nakoniec upečeného kapra polejeme rozmiešanou kyslou smotanou a na niekoľko minút ešte vložíme do rúry. Ako prílohu podávame varené zemiaky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vajce na strateno

Náročnosť

Sviečkovica na smotane

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Zapekané fliačky s kapustou 1.

Náročnosť
Čas prípravy
10 minút

Smotanový osúch

Náročnosť