Kapustnica 2.

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Surové zemiaky olúpeme, pokrájame na kocky, zalejeme vodou, pridáme soľ, rascu a varíme. Keď sa zemiaky trocha povarili, pridáme kyslú kapustu pokrájanú nadrobno, klobásu pokrájanú na kolieska alebo údené mäso pokrájané na kocky a spolu uvaríme do mäkka. Potom prilejeme kyslú smotanu zmiešanú s múkou, znova povaríme a nakoniec primiešame mletú červenú papriku rozotretú s maslom a žĺtok vymiešaný v smotane alebo mlieku.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Marhuľová omáčka

Náročnosť

Horolezecke keksy

Náročnosť
Čas prípravy
25 minút

Pstruh v alobale

Náročnosť

Knedličky z pečienky

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Jablková šťava

Náročnosť