Kapustnica

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Očistené, polouvarené huby pridáme k pokrájanej kyslej kapuste a sušeným slivkám, pridáme rascu a bobkový list a varíme. Z múky a mlieka pripravíme zátrepku, ktorú prilejeme k uvarenej kapuste a spolu povaríme. Na masti zapeníme nadrobno pokrájanú cibuľku, pridáme červenú papriku, zalejeme vodou a dáme do polievky. Podľa chuti môžeme pridať aj trošku cukru a osolíme.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Francúzska zeleninová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Snehová omeleta

Náročnosť