Kapustníky

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Do múky pridáme rozpustený margarín, vajce, soľ, cukor, droždie, vlažné mlieko a vypracujeme tuhšie cesto, ktoré necháme na teplom mieste vykysnúť. Na rozpálenej masti upražíme cukor na karamel. Pridáme nadrobno posekanú kapustu, posolíme a dusíme. Vykysnuté cesto na pomúčenom lopári vyvaľkáme, pokrájame na rovnaké štvorčeky, ktoré plníme vychladnutou kapustou. Po zabalení ich dáme na vymastený plech, dookola roztlačíme, necháme vykysnúť, pomastíme rozpusteným tukom a pečieme v stredne teplej rúre.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninový mozoček

Náročnosť

Teľací steak

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Teľacie ragú 3.

Náročnosť

Krevety s jogurtom

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút