Kapustová polievka so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Koreňovú zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na malé kocky. Potom ju dáme variť do osolenej horúcej vody. Neskôr pridáme očistené fazuľové struky, kyslú kapustu, olúpanú, na kúsky pokrájanú papriku a rajčiaky. Zahustime rozšľahanou kyslou smotanou a okoreníme umytou, nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Zeleninová omeleta

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Kyslá fazuľová polievka

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút
citrónová omáčka
omáčka omáčka k rybe

Citrónová omáčka k rybe

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Bábovka

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút