Kapustová polievka so smotanou

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Koreňovú zeleninu umyjeme, očistíme a pokrájame na malé kocky. Potom ju dáme variť do osolenej horúcej vody. Neskôr pridáme očistené fazuľové struky, kyslú kapustu, olúpanú, na kúsky pokrájanú papriku a rajčiaky. Zahustime rozšľahanou kyslou smotanou a okoreníme umytou, nadrobno posekanou petržlenovou vňaťou.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Revúcke guľky

Náročnosť

Pizza ako z pizzerie

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Pórový koláč

Náročnosť