Karamelový krém 2.

Na panvicu dáme cukor, zalejeme ho vodou a citrónovou šťavou, a keď sa roztopí, zosilníme plameň, aby sa roztok varil a zhnedol. Zhnednutý roztok (karamel) nalejeme do formy alebo malých formičiek a každú občas pohýbeme tak, aby karamel pokryl aj steny formy. Vajcia so žĺtkami a s cukrom rozšľaháme vidličkou, zalejeme vriacim mliekom, dobre vyšľaháme a nalejeme na karamel do formy. Formu postavíme do nádoby s horúcou vodou (voda má siahať iba do polovice formy), prikryjeme vrchnákom alebo pomasteným papierom a v mierne vyhriatej rúre pečieme asi hodinu. Dobre vychladnutý karamel opatrne vyklopíme na misu a ozdobíme šľahačkou.
Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená
Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ