Karbonátky z varenej ryby grilované

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3288 Receptov

Postup receptu

Mäso z varenej ryby oberieme od kosti a zomelieme. Nakrájanú žemľu namočíme v mlieku, vyžmýkame a pridáme k mäsu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, ďalej pridáme vajcia, rozpustené maslo, podľa potreby strúhanku a všetko spolu spracujeme. Na múkou posypanej doske robíme karbonátky, poukladáme ich na rozohriaty grilovací rošt. potrieme olejom a po každej strane grilujeme 3 minúty. Hotové karbonátky upravíme na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená