Karbonátky z varenej ryby grilované

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Mäso z varenej ryby oberieme od kosti a zomelieme. Nakrájanú žemľu namočíme v mlieku, vyžmýkame a pridáme k mäsu. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, mletou rascou, ďalej pridáme vajcia, rozpustené maslo, podľa potreby strúhanku a všetko spolu spracujeme. Na múkou posypanej doske robíme karbonátky, poukladáme ich na rozohriaty grilovací rošt. potrieme olejom a po každej strane grilujeme 3 minúty. Hotové karbonátky upravíme na misu, pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Orechové tyčinky 4.

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Savarinov nákyp

Náročnosť

Jablkové rezy 1.

Náročnosť