Karfiolová nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Karfiol uvaríme skoro do mäkka, posekáme a dáme na masle trochu popražiť. Pridáme hrášok, smotanu a zalejeme osolenými, rozšľahanými vajciami. Necháme zhustnúť, vmiešame nastrúhaný syr a posekanú petržlenovú vňať. Dáme vychladnúť a natierame na plátky chleba alebo žemlí.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Trená bábovka 2.

Náročnosť

Uhorky plnené parenicou a chrumkavým kuracím mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Vajcia v mištičkách

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút