Karfiolová nátierka

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Karfiol uvaríme skoro do mäkka, posekáme a dáme na masle trochu popražiť. Pridáme hrášok, smotanu a zalejeme osolenými, rozšľahanými vajciami. Necháme zhustnúť, vmiešame nastrúhaný syr a posekanú petržlenovú vňať. Dáme vychladnúť a natierame na plátky chleba alebo žemlí.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Maďarská roštenka

Náročnosť

Segedínsky guláš s knedľou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Majonéza 1.

Náročnosť

Králik na víne

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút