Karfiolová polievka 2.

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený rozobratý karfiol vložíme do vriacej vody a varíme. Z oleja a múky pripravíme ružovú zápražku, pridáme do nej nastrúhanú cibuľu, popražíme, zalejeme vodou, osolíme, okoreníme, povaríme a vlejeme ku karfiolu. Nakoniec pridáme posekanú zelenú petržlenovú vňať. Do hotovej polievky môžeme pridať aj mlieko, čím zvýšime jej výživnú hodnotu.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Šípkové víno

Náročnosť

Lacná čokoládová torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút