Kel s pečeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Očistený a umytý kel sparíme vo vriacej slanej vode a nakrájame na rezance. Údenú slaninu pokrájame na kocky rozpustime a speníme na nej nadrobno posekanú cibuľu. Ryžu preberieme, umyjeme, dáme na cibuľu, osolíme, podlejeme vodou a prikrytú udusíme do polomäkka. Mäso pokrájame na malé kocky. Vajcia uvaríme na tvrdo a rozsekáme na malé kúsky. Ohňovzdornú misu vymastime, vysypeme strúhankou a striedavo ukladáme vrstvu kelu, pečené mäso, ryžu, vajcia a zakryjeme kelom. Polejeme rozpustenou masťou, kyslou smotanou a vo vyhriatej rúre zapečieme.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Ryžový konopný šalát

Náročnosť
Čas prípravy
20 hodín

Hovädzie hašé

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bifteky

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút