Kelový mozoček s údeným mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Údené mäso uvaríme. Slaninu pokrájame na kocky, pridáme olej a pokrájanú cibuľu, spolu popražíme, vložíme očistený, umytý a posekaný kel, osolíme, podlejeme vodou a udusíme. Potom pridáme na kocky pokrájané údené mäso, rozšľahané vajíčka a miešame do zhustnutia.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočná pomarančová torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Bulharský guláš

Náročnosť
Čas prípravy
2 hodiny

Cuketové lodičky plnené mäsom

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Syrové guľky

Náročnosť