Klobása s feferónami a horčicou

Náročnosť
Čas prípravy
5 minút
3.66
3289 Receptov

Ingrediencie

klobása
horčica
feferóny
chlieb

Postup receptu

Klobásu ponoríme do vody (v hrnci). Varíme, pokiaľ voda nezačne vrieť.
Medzitým si pripravíme chlieb (ak nie je pokrájaný, pokrájame ho), horčicu a feferóny.
Po uvarení klobásu z vriacej vody vyberieme (nie rukou!). Podávame s horčicou, chlebom a feferónami.
Dobrú chuť.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Mandľové rožteky

Náročnosť

Zemiaková harmonika

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Rýnska roštenka

Náročnosť

Mäsové pirohy 2.

Náročnosť