Koložvárska kapusta

Náročnosť
Čas prípravy
3.66
3289 Receptov

Postup receptu

Bravčové mäso zomelieme a dáme ho na pokrájanú cibuľu zapenenú na oleji s červenou paprikou. Potom pridáme soľ, rozotretý cesnak, čierne korenie, tlčenú rascu a dusíme. Kapustu trochu podlejeme vodou a dusíme. Umytú prebratú ryžu opražíme na oleji, osolíme, podlejeme vodou a udusíme. Do vymasteného kastróla dáme vrstvu udusenej kapusty, na ňu vrstvu ryže a na to mäso. Navrch dáme ešte vrstvu kapusty, zalejeme kyslou smotanou a zapečieme. Podávame so zemiakmi.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená