Krupicová polievka so žĺtkom

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Zeleninu a šampiňóny očistíme, umyjeme a pokrájame na plátky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme očistenú zeleninu a šampiňóny, spolu podusíme a zasypeme krupicou. Popražíme a zalejeme horúcou vodou. Povaríme, až zelenina zmäkne. Osolíme a pridáme nadrobno posekaný zelený petržlen. V troške polievke rozmiešame žĺtok a prilejeme do hotovej polievky.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vianočná torta

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Šunka so špagetami

Náročnosť

Cigánske vajce

Náročnosť