Krupicová polievka so žĺtkom

Náročnosť
Čas prípravy
3.5
3256 Receptov

Postup receptu

Zeleninu a šampiňóny očistíme, umyjeme a pokrájame na plátky. Na masti speníme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme očistenú zeleninu a šampiňóny, spolu podusíme a zasypeme krupicou. Popražíme a zalejeme horúcou vodou. Povaríme, až zelenina zmäkne. Osolíme a pridáme nadrobno posekaný zelený petržlen. V troške polievke rozmiešame žĺtok a prilejeme do hotovej polievky.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Olade

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina

Volské oká

Náročnosť

Fánky s rumom a citrónovou kôrou

Náročnosť
Čas prípravy
45 minút

Segedínsky guláš s knedľou

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút