Krupicové halušky

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Masť vymiešame s celým vajcom pridáme krupicu, posekanú zelenú petržlenovú vňať, premiešame a necháme asi pol hodiny stáť. Potom malou lyžičkou vykrajujeme halušky, ktoré zavárame do vriacej polievky. Varíme ich na miernom ohni. Cesto na halušky nesolíme, lebo jednak ich zavárame do slanej polievky a jednak z neslaného cesta halušky lepšie navierajú.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Vyprážaný vajcový hrášok

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Fazuľový šolet 2.

Náročnosť

Dusená krupica

Náročnosť

Kokosové rožky 1.

Náročnosť