Krupicový trhanec

Náročnosť
Čas prípravy
3.41
3256 Receptov

Postup receptu

Krupicu zalejeme mliekom a necháme stáť asi štvrť hodiny. Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme soľ, namočenú krupicu, tuhý sneh, zľahka premiešame a dáme piecť na pekáč s rozpusteným maslom. Po upečení vidličkou potrháme a posypeme vanilkovým cukrom. Môžeme podávať poliaty malinovou šťavou.

Ohodnotiť recept

Komentáre môže pridavať len prihlásený používateľ

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusená krupica

Náročnosť

Tvarohová nátierka

Náročnosť

Rezancový nákyp

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút

Bavorské dolky s citrónovou kôrou

Náročnosť
Čas prípravy
1 hodina 30 minút

Kurací stroganov

Náročnosť
Čas prípravy
15 minút

Špargľa s vajcami

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút