Krupicový zvitok

Náročnosť
Čas prípravy
0
3256 Receptov

Postup receptu

Do masla vymiešaného so soľou pridáme žĺtky, posekanú zelenú petržlenovú vňať a všetko spolu dobre premiešame. Potom pridáme studenú uvarenú krupicovú kašu a nakoniec do zmesi zľahka zamiešame z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Veľkú panvicu vymastíme maslom a vysypeme múkou, rozotrieme na ňu pripravené cesto a v rúre upečieme do ružová. Pred podávaním zvitok nadrobno pokrájame.

Ohodnotiť recept

Zanechať komentár

Gurmán recepty

Viac od autora

Je dávno známe, že ak je zrozumiteľný obsah stránky, na ktorej rozloženie sa čitateľ díva, jeho pozornosť je rozptýlená

Dusené kurča 2.

Náročnosť

Mäsové pirohy 1.

Náročnosť

Černohorský rezeň

Náročnosť

Pečeňové placky

Náročnosť

Tekvicové pyré

Náročnosť

Lekvárové pirohy s makom 2.

Náročnosť
Čas prípravy
30 minút